Kotisivut laahaavat ajoilla evakkoaika,kun KUKAAN ei tunnu osaavan niitä päivittää. Blogikirjoituksetkin laahaavat,mutta siihen on syynä vain oma saamattomuus

Särkivaaran Vaiston Varassa aka Luna Veikko ohjaajanaan kisasivat tokon ALOkkaassa ykkästuloksen.

Grilli eli Ystävämme Särkivaaran Tosi Mutkaton ohjaajinaan mina ja armas mieheni teimme extreme reissun Kemiin heinäkuun ekana viikonloppuna....juu kysykää vaan mitä järkeä siinä on. Vastaukseksi sanon vaan, että ei mitään ei YHTÄÄN mitään. Perjantaina töiden jälkeen autoon ja nokka kohti pohjoista. Lauantaina koko päivä kisoissa. Tottis tuntui hyvältä , oikeastaan vain eteenmenossa tuli virhe,eli kaksi maahan käskyä. Pisteitä 94/100. Esineet oli illansuussa ja niitä löytyi vain yksi. Juoksu meni tällä kertaa hienosti ja lopputuloksena 279p 1-tulos ja toinen kiinnitys KVA arvoon. Se mitä lähdimme hakemaan oli osallistumisoikeus palveluskoirien suomenmestaruuskilpailuihin ja sen saimme kaupanpäälla. Onneksi ei ollut ihan turha reissu.

Kesäloman ekat kaksi viikkoa olimme leireillä . Ensin australianpaimenkoirat RY kesäleirille, sitten suursnautserikerhon leirillä ja lopuksi australianpaimenkoirien tokoviikonlopussa. Kiitos kaikille ,jotka tekivät leiristä unohtumattoman.

Töpö treenasi 13 hakutreeniä leirien aikana ja on kuuleman mukaan edistynyt ;) Tavoite on kuulemma kisata vielä tällä kaudella.